Sep 4, 2024

Årliga ISO-revisionen gav guldstjärna

Renewable Sweden certifierades 2022 enligt ISO 9001 (kvalitet), ISO 14001 (miljö) och ISO 45001 (arbetsmiljö). Nu har företaget gjort sin andra årliga ISO- revision och fick även i år fått högsta betyg av revisorerna.

 Företagets VD Jeanette Lindeblad är mycket nöjd:

- Det blev till och med en guldstjärna för oss i år eftersom de förbättringsförslag vi fick 2023 har implementerats och genomförts.

Att vara ISO certifierade är en viktig del i företagets kvalitetsarbete som ger tydliga rutiner och mål för arbetet inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.  Det ger ett systematiskt verktyg för att ständig förbättring ska genomsyra verksamheten och stärka fortsatt utveckling.

- Resultatet av revisionen visar att Renewable Sweden är,trots vår unga ålder och kraftiga tillväxtresa, ett företag med hög mognadsgrad och fungerande processer som garanterar att de produkter och tjänster vi tillhandahåller är av hög kvalitet för att säkerställa framgång i våra kunders projekt.

 

Syftet med ISO-certifiering är att kontinuerligt utveckla verksamheten till det bättre. För att bli certifierad måste kraven för aktuell ISO-standard vara uppfyllda och godkännas i en extern certifieringsrevision,där organisationens ledningssystem (styrande processer och rutiner) ses över. Därefter sker regelbundna uppföljningsrevisioner för att kontrollera att kraven upprätthålls.  För mer information om vad ISO-certifiering innebär, besök:  https://www.sis.se/